Over Dronefilm

Ondernemen is passie voor je vak. Dronefilm is ontstaan uit passie voor videomontage en drones. Waar de meeste bedrijven zich richten op fotografie en daarnaast af en toe drones inzetten draait het bij Dronefilm 100% om film en drones. Onze professionele editors hebben veel ervaring met videobewerking, het maken van animaties en het maken van filmpjes voor bedrijven. Onze piloten doen het vliegen er niet even bij, maar hebben meer dan 10 jaar vliegervaring. Door deze expertises onder een dak te brengen kunnen wij voor u mooie en soms onverwachte resultaten bereiken. Of het nu gaat om een mooie film vanuit de lucht of een film binnen in uw bedrijf, bij Dronefilm helpen we u altijd graag!

 

Onze vloot

De DJI Mavic pro is een echte kleine krachtpatser. Met een gewicht van een nog geen 800 gram wordt deze drone snel onderschat. Deze drone is voorzien van een gestabiliseerde camera die 4K beelden kan opnemen tot 30 frames per seconde. Hij is volledig voorzien van GPS en daardoor ultra stabiel. Voor stabiele indoor opnames is de Mavic Pro voorzien van een zogenaamd ‘Vision stabilisation system’. Deze drone zetten wij met name in bij indoor opnames, locaties met heel weinig ruimte of op locaties waar we zo min mogelijk geluidsoverlast willen veroorzaken. Zelfs met windkracht vijf is deze drone nog prima inzetbaar.

DJI Mavic Pro

 • Voorzien van alle opties

  slechts 800 gram, maar voorzien van alle denkbare opties zoals GPS, vision positioning en obstakel ontwijking

 • Ideaal voor indoor films

  Door het kleine formaat en ultra precieze sensoren is deze drone perfect in te zetten in kantoorpanden, grote woningen of showrooms.

 • Tot wel 4K resolutie

  Ondanks het kleine formaat kan deze krachtpatser video opnemen met een resolutie van 4K (cinema 4K of UHD) en maakt hij 12 megapixel foto’s.

Voor al onze drone camera’s maken we voor het krijgen van de mooiste beelden gebruik van zogenoemde ND filters van het topmerk Polar Pro. Hierdoor kunnen wij in elke lichtsituatie een mooi en helder beeld realiseren. Daarnaast hebben wij voor al onze drones ruim voldoende accu’s beschikbaar zodat we iedere klus voor u kunnen klaren.

DJI Phantom 4 Pro

 • All round inzetbaar

  De Phantom 4 pro kan zowel binnen als buiten worden ingezet en heeft een accuduur van van bijna een half uur. Ook is hij voorzien van alle moderne snufjes voor een perfect resultaat.

 • 70 km/u

  Soms is snelheid gewenst om een zo mooi mogelijke film te krijgen. De Phantom 4 pro behaalt een topsnelheid tot 70 kilometer per uur.

 • 4K resolutie met maximaal 60 frames per seconde

  De camera van deze drone is voorzien van de meest moderne technieken en kan hierdoor video opnemen in Ultra High Definition. Foto’s hebben een maximale resolutie van 20 megapixel.

De DJI Phantom 4 pro is ons werkpaard. Een volledig uitgeruste en moderne drone die onafgebroken kan worden ingezet. Voorzien van een 1 inch camera die video opneemt tot 4K/Ultra HD met een framerate van 60 frames per seconden. Ook kan de camera foto’s maken tot 20 megapixel. Deze drone haalt een snelheid van bijna 70 km per uur! Deze drone is in bijna alle gevallen voor u in te zetten.Door de gestabiliseerde camera zijn opnames mogelijk tot windkracht vijf a zes.

De Inspire 1 pro biedt het beste van twee werelden. Een grote drone van bijna 4 kilo voor een enorme stabiliteit en een hoge kwaliteit camera met een micro 4/3 sensor. De camera van deze drone is in staat om 720 graden om zijn eigen as te draaien en kan bestuurd worden door een aparte cameraman. Hierdoor kan de piloot zich volledig richten op het besturen van de drone en de cameraman op het maken van prachtige beelden in 4K resolutie. Wij zetten deze drone met name in wanneer er camerabeelden gewenst zijn vanuit veel verschillende perspectieven. Door de omvang van deze drone gebruiken we deze alleen voor opnames in de open lucht.

DJI Inspire Pro – Zenmuse X5

 • Stabiliteit en performance

  Doordat de Inspire Pro iets groter is, is deze ultra stabiel en maakt hij de mooiste en meest professionele beelden.

 • 720 graden panorama

  Doordat de professionele Zenmuse X5 camera helemaal vrij hangt kan deze drone 720 graden om zijn eigen as filmen voor unieke beelden.

 • Dual operator

  De Inspire 1 pro is voorzien van een dual operator systeem waardoor drone en camera apart van elkaar worden bediend door de drone piloot en de camera man